Kağıt ve elyaf fabrikasında büyük yangın: Evler tahliye edildi

Kağıt ve elyaf fabrikasında büyük yangın: Evler tahliye edildi

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir kağıt ve elyaf fabrikasında çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek çevredeki evlerin tahliye edilmesine neden oldu. İtfaiye ekipleri, TOMA araçları ve sulama tankerleri yangına müdahale ediyor.

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bulunan Vakıfköy Mahallesi'nde kağıt ve elyaf üretimi yapan bir fabrikada bugün saat 10.00 sularında başlayan yangın, hızla yayıldı. Alevler fabrikanın tüm alanını sararken, yangının çevredeki evlere sıçrama riski nedeniyle acil tahliye kararı alındı.

Kağıt ve elyaf fabrikasında büyük yangın: Evler tahliye edildi

İtfaiye, TOMA ve Sulama Tankerleri Müdahalede

Yangının büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde bulunan TOMA araçları, ilk müdahaleyi gerçekleştirerek yangının yayılmasını önlemeye çalıştı. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi'ne ait Tarım Aş.'nin sulama tankerleri de yangının söndürülmesi için bölgeye sevk edildi.

Kağıt ve elyaf fabrikasında büyük yangın: Evler tahliye edildi

Yangın Kontrol Altına Alınmaya Çalışılıyor

Çok sayıda ekip ve araçla yapılan müdahale sonucunda, yangının kontrol altına alınması için çalışmalar sürüyor. Fabrikada çıkan yangının sebebi henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yangının çevredeki diğer alanlara zarar vermemesi için önlemler alınıyor.

yangin.jpg

Yangının büyüklüğü dron ile havadan görüntülendi

Yüzlerce meraklı vatandaş da endişeli gözlerle siyah dumanları ve alevleri izliyor. Yangının boyutu da havadan dron ile görüntülendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.