Karaboğaz'da karpuz dolu kamyon tren raylarına uçtu

Karaboğaz'da karpuz dolu kamyon tren raylarına uçtu

Eskişehir-Ankara yolu üzerindeki Karaboğaz mevkiinde kontrolden çıkan bir kamyon, bariyerleri aşarak 5 metrelik yükseklikten tren raylarına düştü. Sürücü hastaneye kaldırıldı.

Eskişehir-Ankara yolunda, Karaboğaz mevkiinde meydana gelen kazada, 51 EZ 617 plakalı karpuz yüklü kamyon kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü O.G., bariyerleri aşarak yaklaşık 5 metrelik yükseklikten tren raylarına düştü. Kazanın hemen ardından çevredeki vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi.

Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından 31 yaşındaki sürücü O.G., hastaneye kaldırıldı. Yapılan sağlık kontrollerinde O.G.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. Rayların boş olması, büyük bir faciayı önledi ve kazanın daha da ağır sonuçlanmasını engelledi. Olayın detaylarına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.