Karaman’da Atık Malzeme Yangını Korkuttu

Karaman’da Atık Malzeme Yangını Korkuttu

Karaman Organize Sanayi Bölgesi'nde boş alandaki atık malzemelerin tutuşması sonucu çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle geri dönüşüm merkezine sıçramadan söndürüldü.

Karaman Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen yangın, tesisin bahçesinde bulunan atık malzemelerin henüz bilinmeyen bir nedenle tutuşmasıyla başladı. Çevredeki vatandaşlar, dumanları fark eder etmez durumu 112 Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Ekiplerin Hızlı Müdahalesi

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangına, 7 itfaiye aracıyla müdahale eden ekipler, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangının geri dönüşüm tesisine sıçramaması büyük bir felaketi önledi.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Yangının çıkış nedeni hakkında araştırmalar sürerken, olayla ilgili tahkikat başlatıldığı bildirildi. Yetkililer, yangının nedenini belirlemek için detaylı incelemelerin devam ettiğini belirtti.

Karaman’da Atık Malzeme Yangını Korkuttu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.