Karaman'da Otomobil ile Çarpışan Motosiklet Sürücüsü 30 Metre Savruldu

Karaman'da Otomobil ile Çarpışan Motosiklet Sürücüsü 30 Metre Savruldu

Karaman'ın Yenişehir Mahallesi 2. Organize Sanayi Yolu'nda meydana gelen kazada, motosiklet ile otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yaklaşık 30 metre savrularak yaralandı.

Karaman'ın Yenişehir Mahallesi 2. Organize Sanayi Yolu üzerinde gerçekleşen kaza, motosiklet ve otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 23 yaşındaki H.S. tarafından kullanılan 35 BJT 973 plakalı motosiklet, Ş.A.'nın (45) kullandığı 70 DV 041 plakalı Fiat marka otomobil ile çarpıştı.

Motosiklet Sürücüsü Yaralandı

Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet ve sürücüsü yaklaşık 30 metre savruldu. Savrulan motosiklet sürücüsü, kazanın etkisiyle yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Hastanede tedavi altına alınan H.S.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Karaman'da Otomobil ile Çarpışan Motosiklet Sürücüsü 30 Metre Savruldu

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Kazanın ardından, olay yerinde polis ekipleri tarafından inceleme yapıldı ve kazanın sebebiyle ilgili tahkikat başlatıldı. Yetkililer, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma yürütüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.