Karaman'da Otomobil Şarampole Uçtu: Sürücü Yaralandı

Karaman'da Otomobil Şarampole Uçtu: Sürücü Yaralandı

Karaman'da kontrolden çıkan otomobilin şarampole takla atması sonucu sürücüsü yaralandı.

Karaman’ın Larende Mahallesi girişinde gece saat 23.45 sıralarında meydana gelen kazada, bir otomobil kontrolden çıkarak şarampole takla attı. Kılbasan köyünden Karaman’a seyir halinde olan Mehmet Y. (34) yönetimindeki 70 AAS 855 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu şarampole yuvarlandı.

Sağlık ve Polis Ekipleri Olay Yerinde

Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü Mehmet Y., ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın detayları ve nedeni hakkında tahkikat başlatıldı.

Kazanın Sebebi ve Sonrası

Olay yerinde yapılan ilk incelemelere göre, kazanın nedeni olarak sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi öne sürüldü. Polis ekipleri, kazanın meydana geldiği alanı güvenlik şeridiyle çevreleyerek detaylı bir inceleme başlattı. Kazanın kesin nedeni ve detayları, soruşturmanın ardından netleşecek.

Karaman'da Otomobil Şarampole Uçtu: Sürücü Yaralandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler