Karaman'da Polis Her Yerde Onu Arıyor! Yakalanması An Meselesi

Karaman'da Polis Her Yerde Onu Arıyor! Yakalanması An Meselesi

Karaman'da dün gece yaşanan korkunç olayda, bir kadın tanıdığı bir kişi tarafından bacağından bıçaklandı. Olay, İmaret Mahallesi'nde meydana geldi.

Karaman'ın İmaret Mahallesi'nde gece saat 23.45 sıralarında meydana gelen olayda, S.G. isimli kadın yolda yürürken tanıdığı H.H.D. ile karşılaşarak henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.H.D., üzerindeki bıçakla S.G'yi bacağından yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Sağlık Durumu ve Müdahale

Olayın ardından ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Bacağından aldığı bıçak darbesiyle yaralanan S.G., sağlık ekibinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan S.G'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Polis Saldırganı Arıyor

Polis ekipleri, olaydan sonra kaçan H.H.D'yi yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. H.H.D.'nin yakalanması için güvenlik güçleri bölgede arama faaliyetlerini sürdürüyor.

Karaman'da Polis Her Yerde Onu Arıyor! Yakalanması An Meselesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.