Karatay Lavanta Bahçesi Yeni Sezonda Ziyaretçilerini Ağırlamaya Başladı

Karatay Lavanta Bahçesi Yeni Sezonda Ziyaretçilerini Ağırlamaya Başladı

Karatay Lavanta Bahçesi, 29 Haziran'da kapılarını açarak mis kokusu ve rengarenk görünümüyle ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya başladı. 6-7 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Karatay Lavanta Günleri ise etkinliklerle dolu iki gün sunacak.

Konya'nın Karatay ilçesinde bulunan Lavanta Bahçesi, 29 Haziran'da yeni sezon için kapılarını açtı. Doğal bir fotoğraf stüdyosu haline gelen bahçe, her gün binlerce ziyaretçiyi ağırlayarak görsel bir şölen sunuyor. Lavanta Bahçesi, amatör ve profesyonel fotoğrafçılardan yerli ve yabancı turistlere kadar her kesimden insanın ilgisini çekiyor.

Karatay Lavanta Bahçesi Yeni Sezonda Ziyaretçilerini Ağırlamaya Başladı

Ziyaretçilere Özel Alanlar ve Ürünler

Karatay Lavanta Bahçesi, Karatay Belediyesi tarafından oluşturulan çeşitli alanlarla ziyaretçilerine keyifli vakit geçirme imkanı sunuyor. Karatay Büfe, seyir terasları, yürüyüş yolları gibi noktalar, ziyaretçilerin ilgisini çeken yerler arasında bulunuyor. Aynı zamanda lavantadan üretilen dondurma, gazoz gibi birçok ürün de ziyaretçilere sunuluyor.

Karatay Lavanta Günleri 6-7 Temmuz'da

Karatay Belediyesi, 6-7 Temmuz tarihlerinde üçüncüsü gerçekleştirilecek olan "Karatay Lavanta Günleri"ne ev sahipliği yapacak. Etkinlik alanında çocuklar için özel oyun ve etkinlik alanları ile sahne gösterileri bulunacak. Ayrıca birçok firma, stantlarda kendi ürünlerini tanıtma fırsatı bulacak.

Karatay Lavanta Bahçesi Yeni Sezonda Ziyaretçilerini Ağırlamaya Başladı

"Lavanta Bahçelerine Olan İlgi Bizleri Mutlu Ediyor"

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Lavanta Bahçesi'nin yoğun ilgi gördüğünü belirterek, bu ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Kılca, "Lavanta Bahçemizin her geçen gün daha fazla ilgi görmesi bizi mutlu ediyor ve daha fazla etkinlik düzenlememiz için motive ediyor. 6-7 Temmuz tarihlerinde düzenleyeceğimiz Karatay Lavanta Günleri'ne herkesi davet ediyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler