Karatay Yaz Spor Okulları'nda 5 Bin Çocuk Sporla Buluşuyor

Karatay Yaz Spor Okulları'nda 5 Bin Çocuk Sporla Buluşuyor

Karatay Belediyesi tarafından düzenlenen Karatay Yaz Spor Okulları, çocukların yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak ve sportif yeteneklerini geliştirmek amacıyla 14 farklı branşta eğitim veriyor.

Karatay'ın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Karatay Yaz Spor Okulları" eğitimleri, çocukların yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak, sportif yeteneklerini gün yüzüne çıkarmak ve toplumsal iletişimlerini geliştirmek amacıyla devam ediyor. Toplam 14 farklı spor branşında düzenlenen eğitimler, ilçe genelindeki 15 ayrı spor tesisinde gerçekleştiriliyor ve 5 binin üzerinde sporcu katılım gösteriyor.

Karatay Yaz Spor Okulları'nda 5 Bin Çocuk Sporla Buluşuyor

14 Farklı Spor Branşında Eğitim

Karatay Yaz Spor Okulları projesi kapsamında futbol, basketbol, oryantiring, kort tenisi, voleybol, cimnastik, karate, taekwondo, kick boks, okçuluk, masa tenisi, satranç, yüzme ve güreş gibi branşlarda eğitimler veriliyor. Bu sayede çocuklar, hem yaz tatillerini en verimli şekilde geçiriyor hem de sportif yeteneklerini ortaya çıkarma fırsatı buluyor.

Başkan Hasan Kılca Antrenmanları Yerinde İnceledi

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, proje çerçevesinde gerçekleştirilen antrenmanları yerinde izledi. Sporcularla bir araya gelen ve onlarla sohbet eden Başkan Kılca, hocalardan eğitimlerle ilgili bilgi aldı. Başkan Kılca, "Bu yıl Karatay Spor Okulları projemiz kapsamında 14 farklı spor branşında 5 binin üzerinde çocuğumuza 15 spor tesisinde spor eğitimi veriyoruz. Karatay Belediyesi olarak spora, çocuklarımıza ve geleceğimize yatırım yapmaya çok önem veriyoruz. Çocuklarımızın yaz tatillerini en verimli şekilde geçirmelerini sağlamak ve sportif yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla düzenlediğimiz bu eğitimlere olan ilgi bizleri mutlu ediyor. Geleceğimiz olan çocuklarımızın her alanda başarılı olmasını ve kendilerini ifade edebilmelerini arzu ediyoruz. Bunun için de üzerimize ne düşüyorsa yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Karatay Yaz Spor Okulları'nda 5 Bin Çocuk Sporla Buluşuyor

Ailelerden ve Eğitmenlerden Destek

Başkan Hasan Kılca, çocuklarını spora teşvik ederek kurslara gönderen ailelere ve eğitim veren hocalara teşekkür etti. Eğitimlere katılan tüm çocuklara başarılar dileyen Başkan Kılca, projelerinin gençlerin sosyal, kültürel ve sportif yönden gelişimlerine katkı sağladığını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.