Karatay'da kaza: Aynı yönde ilerleyen motosiklet ve otomobil çarpıştı, 2 yaralı

Karatay'da kaza: Aynı yönde ilerleyen motosiklet ve otomobil çarpıştı, 2 yaralı

Konya'nın Karatay ilçesinde meydana gelen kazada motosiklet ile otomobil çarpıştı, 2 kişi yaralandı. Kazanın ardından sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi.

Konya'nın Karatay ilçesinde bu sabah saat 08.00 sıralarında bir trafik kazası meydana geldi. Karaaslandede Mahallesi Karaman Caddesi üzerinde, Çumra'dan merkez istikametine seyir halinde olan H.K. yönetimindeki 70 AAJ 379 plakalı motosiklet ile aynı yönde ilerleyen ve Aksoylu Sokağa giriş yapmak isteyen M.G. yönetimindeki 01 AJH 250 plakalı otomobil çarpıştı.

Kaza Sonrası Müdahale ve Yaralıların Durumu

Kaza ihbarının ardından sağlık ve polis ekipleri olay yerine hızla ulaştı. Motosiklet sürücüsü H.K. ve yolcu A.G., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Konya Şehir Hastanesine sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Otomobil sürücüsü M.G. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Kazanın hemen öncesinde, dönüş yapmak için yavaşlayan otomobil ve motosikletin hızla yaklaştığı görüntüler bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı ve kaza ile ilgili detaylar inceleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.