Karatay'da Ulaşım Ağı Yenileniyor

Karatay'da Ulaşım Ağı Yenileniyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçenin dört bir yanında yürütülen yol yapım ve yenileme çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirterek, "İlçemizin tüm yollarını daha konforlu, güvenli ve yüksek standartlara ulaştırana kadar çalışacağız" dedi

Karatay Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında yol yapım, parke taşı döşeme, asfalt serim ve çevre düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Karakaya-Divanlar arasındaki yol yenileme ve sathi kaplama çalışmaları tamamlandı. Yaklaşık 10 kilometre uzunluğundaki bağlantı yolu, 9 metre genişliğe ulaştırıldı. Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yarma Mahallesi'nde parke yol çalışmaları yürütüyor ve merkeze uzak Göçü Mahallesi ile Akbaş Mahallesi Palaveli Yaylası'nda temel malzeme serimi gerçekleştiriyor.

Karatay'da Ulaşım Ağı Yenileniyor

"Ulaşım Ağımızın Standartlarını Yükseltmeyi Sürdürüyoruz"

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karakaya-Divanlar Mahalleleri arasındaki bağlantı yolu ve Yarma Mahallesi'ndeki parke yol çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Kılca, Karatay’ın her bölgesini daha konforlu ve güvenli bir ulaşım ağına kavuşturmak için çalıştıklarını belirterek, "Karakaya-Divanlar arasındaki 10 kilometrelik bağlantı yolumuzu tamamladık. İlçemizin tüm yollarını daha konforlu, güvenli ve yüksek standartlara ulaştırana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Karatay'da Ulaşım Ağı Yenileniyor

Başkan Kılca, çalışmaların ilçenin her noktasında aynı titizlikle sürdüğünü vurgulayarak, "Yaptığımız tüm hizmetler, hemşehrilerimiz ve Karatay'ımız için. İlçe merkezi veya merkeze uzak mahalle ayrımı yapmaksızın çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı. Tamamlanan Karakaya-Divanlar Bağlantı Yolu’nun ilçe halkına hayırlı olmasını dileyen Kılca, ekibiyle birlikte sahada olmaya devam edeceklerini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum