Karatay'ın yolları yenileniyor

Karatay'ın yolları yenileniyor

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, vatandaşların güvenli ve konforlu seyahatleri için yoğun bir asfalt çalışması içinde.

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, vatandaşların güvenli ve konforlu bir ulaşım deneyimi yaşamalarını sağlamak amacıyla asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin her noktasında, merkezden en uzak mahallelere kadar, yol yapımı, asfaltlama, onarım ve bakım çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

Karatay'ın yolları yenileniyor

Son olarak, Hilal Caddesi'nde gerçekleştirilen asfalt serimi çalışmaları tamamlandı. Bu çalışma ile, Ahmet Hamdi Göğüş Caddesi ile Adana Çevre Yolu arasındaki bölge daha konforlu ve güvenli hale getirildi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, yaptığı açıklamada, Karatay'ın genelinde altyapı çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini vurgulayarak, vatandaşların rahatı ve mutluluğunun hedeflendiğini belirtti.

Karatay'ın yolları yenileniyor

Başkan Kılca, "Hemşehrilerimizin gidecekleri yerlere rahatça ulaşmasını önemsiyoruz. Bu çerçevede ekiplerimiz, planlaması tamamlanan altyapı yatırımlarını büyük bir titizlikle vatandaşın hizmetine sunuyor. Hedefimiz, Karatay'ın yol standardını daha da yükseltecek çalışmalarla hemşehrilerimizin daha güvenli ve konforlu bir yaşam sürmesine katkı sunmak" şeklinde konuştu.

Karatay Belediyesi, hava şartları uygun olduğu sürece çalışmalarını sürdüreceğini belirtirken, tüm çalışanlara özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler