Kavgayı ayırmak için 4. kattan damacana attı

Kavgayı ayırmak için 4. kattan damacana attı

Esenyurt'ta park yeri nedeniyle iki aile arasında kavga çıktı. Bir genç, binanın 4. katından aşağı damacana atarken, yaşanan o anlar kameraya yansıdı.

Esenyurt, Hürriyet Mahallesi Şahin Sokak'ta yaşanan olayda, iki aile arasında park yeri nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Mahalli sakinler, tarafları sakinleştirmeye çalışırken, bir genç apartmanın 4. katından aşağıya damacana atarak olaya müdahil oldu.

Olay Yerine Polis ve Sağlık Ekipleri Sevk Edildi

Olayın büyümesi ve damacananın atılmasıyla birlikte, çevredeki vatandaşlar durumu polise ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaşanan gerginlik, güvenlik güçlerinin müdahalesiyle sona erdi. O anlar ise mahallede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı.

Kavga Anı Kamerada

Kavganın yaşandığı anlar, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, tartışmanın başladığı andan itibaren yaşanan gerginlik ve bir gencin damacanayı 4. kattan aşağıya attığı anlar net bir şekilde görülebiliyor.

Kavgayı ayırmak için 4. kattan damacana attı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler