Kayıp diye ırmakta aranan şahıs evde çıktı

Kayıp diye ırmakta aranan şahıs evde çıktı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ırmağa giren bir kişinin boğulmuş olabileceği ihbarı üzerine başlatılan arama çalışmaları, şahsın ırmaktan çıkıp evine döndüğü belirlenince son buldu.

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Şavlak mevkisinde ırmağa giren bir kişinin gözden kaybolduğu ve boğulmuş olabileceği ihbarı üzerine polis ve itfaiye ekipleri alarma geçti. İhbarı yapan kişi, arkadaşının serinlemek amacıyla girdiği Manavgat Irmağı'ndan uzun süre geri dönmemesi üzerine endişelendi ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Kurtarma Ekipleri Hızla Hareket Geçti

İhbar üzerine, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimine bağlı kurtarma ekibi ve Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgeye intikal etti. İtfaiyeye ait kurtarma botu, ırmak boyunca kapsamlı bir arama yaptı. Ekipler, yaklaşık bir saat süren arama çalışmaları sırasında şahsın bulunduğu yerin biraz ilerisinde, Yukarı Pazarcı Mahallesi'nde yarı çıplak bir şekilde görüldüğü bilgisini aldı.

Kayıp diye ırmakta aranan şahıs evde çıktı

Şahsın Evine Döndüğü Belirlendi

Polis ekiplerinin yaptığı detaylı inceleme sonucu, şahsın ırmağa girdiği yerden yüzerek kıyıya çıktığı ve ardından evine döndüğü tespit edildi. Bu gelişmeyle birlikte arama çalışmaları son buldu. Olayın ardından tüm ekipler rahat bir nefes aldı ve bölgede herhangi bir tehlike olmadığı belirlendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.