Kaymakamdan örnek çağrı: Çiçek göndermeyin, bağış yapın

Kaymakamdan örnek çağrı: Çiçek göndermeyin, bağış yapın

Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesine yeni atanan Kaymakam Hacı Demirci, tebrik için kendisine çiçek göndermek isteyen vatandaşlardan çiçek yerine Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağış yapmalarını talep etti.

Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde Kaymakamlık görevine yeni atanan Hacı Demirci, görevine başladı. Demirci, göreve başlaması dolayısıyla kendisine çiçek gönderilmesini istemediğini belirterek, daha anlamlı bir destek çağrısında bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na Bağış Çağrısı

Kaymakam Hacı Demirci, yaptığı açıklamada vatandaşların tebrik için çiçek göndermeyi düşünmelerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti. Ancak Demirci, çiçek göndermek yerine Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağış yapılmasını rica ederek şu sözleri dile getirdi:

“Sultandağı Kaymakamı olarak göreve başlamam dolayısıyla çiçek gönderme düşüncesinde olan kıymetli vatandaşlarımızın bu nazik ve ince düşünceleri dolayısıyla duyduğum memnuniyet ile birlikte kendilerine şükranlarımı sunar; çiçek göndermek yerine ülkemizin savunma sanayii hamlelerine destek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfının belirtilen hesap numarasına bağışta bulunmalarını rica ederim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.