Kaza yapan sürücü yanındaki kadını dövdü: O anlar kamerada

İstanbul Eyüpsultan'da alkollü olduğu iddia edilen minibüs sürücüsü, kaldırımda bulunan beton mantarlara çarpıp bir yayayı kıl payı kurtardıktan sonra olay yerinde kadını darp etti.

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde bugün sabah saatlerinde yaşanan olayda, alkollü olduğu iddia edilen bir minibüs sürücüsü kaldırıma çarparak büyük bir faciayı kıl payı atlattı. Saat 06.30 sularında İslambey Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırım kenarında bulunan beton mantarlara çarptı. Kaza sırasında kaldırımda yürüyen bir yayayı da kıl payı kurtaran sürücü, çevredeki dükkanlara da zarar verdi.

Kazanın ardından araçtan inen minibüs şoförü ile yanındaki kadın arasında sözlü bir tartışma başladı. Ancak sinirli sürücü, tartışmayı bir adım ileri götürerek kadını araçtan indirip darp etti. Olay, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Alkollü olduğu tahmin edilen sürücü, olay yerinden kaçmadan önce kadına saldırarak onu yaraladı.

Olayı görenlerden biri, "Kaza sırasında bir yayayı kıl payı kurtardı. Daha sonra araç ileride durdu. İçerisinde bir bayan vardı. Muhtemelen tartışıyorlardı. Bayan indikten sonra alkollü şahıs bayanı darp etti. Tokatlayıp gönderdi. Polisler gelmeden kendisi kaçtı. Çok hızlıydı, muhtemelen alkollüydü." şeklinde ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler