Kerem Kınık'ın Kızı Fatma Zehra Kınık Hakkında 15 Yıl Hapis Talebi

Kerem Kınık'ın Kızı Fatma Zehra Kınık Hakkında 15 Yıl Hapis Talebi

Beykoz'da meydana gelen kazada 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü Batın Barlas Çeki hayatını kaybetti. Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık, "taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma" suçundan yargılanacak.

9 Temmuz'da Beykoz'da meydana gelen kazada, eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık, 17 yaşındaki Batın Barlas Çeki'nin kullandığı motosiklete çarptı. Kaza sonucunda genç sürücü hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Kazanın ardından başlatılan soruşturma kapsamında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Zehra Kınık hakkında dava açtı.

Fatma Zehra Kınık Hakkında Açılan Dava

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Fatma Zehra Kınık'ın "taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma" suçundan 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi. İddianameye göre, Kınık'ın 30 Ekim'de hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Hukuki Süreç ve Beklentiler

Kazanın ardından başlatılan soruşturma ve açılan dava, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Yargı sürecinin adil ve şeffaf bir şekilde ilerlemesi bekleniyor. Fatma Zehra Kınık'ın savunmasının nasıl olacağı ve mahkemenin vereceği karar, merakla bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum