Kerem Yavaş: Elimizdeki maçı Konyaspor'a verdik

Kerem Yavaş: Elimizdeki maçı Konyaspor'a verdik

Eyüpspor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Teknik Sorumlu Kerem Yavaş, maç sonrasında yaptığı açıklamada, oyundan memnun olduklarını ancak basit hataların mağlubiyete sebep olduğunu dile getirdi.

Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, Konyaspor karşısında mağlubiyetin ardından düzenlediği basın toplantısında, takımının oyunun büyük bölümünde üstün olduğunu belirtti. Yavaş, "Maçın ilk 70 dakikası hatta 72. dakikaya kadar oyunun kontrolü bizdeydi. Skoru da bulduk, ancak basit bir hatayla topu rakibe verdik ve gol yedik" dedi.

"Konyaspor’un güçlü olduğu noktaları biliyorduk"

Yavaş, Konyaspor’un özellikle kontrataklar ve duran toplar üzerinden etkili olacağını bildiklerini ancak buna rağmen basit hatalar yaptıklarını ifade etti. Yavaş, "Rakibimizin bu özelliklerini bilmemize rağmen, duran top sırasında faul yaparak onları avantaja geçirdik. Bu da mağlubiyetin kilit anlarından biri oldu" şeklinde konuştu.

"Detayları çözdüğümüzde daha iyi olacağız"

Mağlubiyetin üzüntü verici olduğunu belirten Kerem Yavaş, oyunlarından memnun olduklarını ve detayları hallettiklerinde daha iyi bir performans sergileyeceklerini söyledi. Yavaş, "Psikolojik olarak ev sahibi avantajı Konyaspor’un eline geçti, ancak biz oyunun kontrolünü yeniden ele aldık. Fakat son anlarda yaptığımız hatalar bize pahalıya mal oldu" dedi.

Maç Özeti: Basit Hatalar Mağlubiyete Neden Oldu

Eyüpspor, Konyaspor karşısında üstün başladığı maçı basit hatalar sonucunda kaybetti. İlk gol avantajını yakalayan Eyüpspor, 72. dakikadan sonra Konyaspor’un etkili oyununa cevap veremedi. Maçın son anlarında yapılan duran top hatası, mağlubiyetin belirleyici faktörü oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.