Kilimli Sahili'nde kadın cesedi bulundu

Kilimli Sahili'nde kadın cesedi bulundu

Kilimli sahilinde yaşanan trajik olayda, 58 yaşındaki kadının cansız bedeni bulundu. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen kadının ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor.

Zonguldak'ta, Kilimli sahilinde yaşanan üzücü bir olayda, 58 yaşındaki bir kadının cansız bedeni sahil kıyısında bulundu. Olay, sahil yolunu kullanan vatandaşların dikkati sayesinde fark edildi. Hareketsiz bir şekilde yerde yatan kadının durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi.

İhbar üzerine Sahil Güvenlik, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda kadının Kilimli ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki S.Y. olduğu belirlendi. Ceset, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, S.Y.'nin psikolojik sorunları olduğu öne sürüldü. Polis ekipleri, olayın ardındaki detayları aydınlatmak için soruşturma başlattı. Toplumda derin bir üzüntüye sebep olan bu olayın ardından, S.Y.'nin ölümüyle ilgili detaylar netleştirilmeye çalışılıyor.

Kilimli Sahili'nde kadın cesedi bulundu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler