Kilyos sahilleri Miami’ye döndü

Kilyos sahilleri Miami’ye döndü

İstanbul'un Kilyos Sahili, Sörfçüler için Adrenalin Dolu Bir Arenaya Dönüşüyor

İstanbul'un Kilyos sahilinde rüzgarın etkisiyle sörf tutkunları, heyecan verici gösterilerine devam ediyor. Son günlerde şehirde esen rüzgarlar, sörf severlerin adrenalin seviyelerini zirveye çıkarıyor. Profesyonel ve amatör sörfçüler, dalgalarda akrobatik hareketler sergileyerek gözleri kamaştırıyor.

Kilyos sahilleri Miami’ye döndü

Sörf severlerin rüzgarla dansını havadan görüntülemeyi başaranlar, İstanbul'u Miami sahillerine benzeyen bir görsel şölene dönüştürdü. Dalgalarda takla atarak 20 metreye kadar yükselen sörfçüler, özgürlüklerini suda bulduklarını belirtiyor. Kitesurf yapan Uğur İyigün, "Rüzgar olduğu sürece haftanın 3-4 günü buraya geliyoruz. Sörf yapmak, sınırsız özgürlüğü hissetmek gibi bir şey" diyor.

Kilyos sahilleri Miami’ye döndü

İstanbul'un en uğrak sahillerinden biri olan Kilyos, sörf eğitimleriyle de dikkat çekiyor. Her yaş grubundan kişiye hitap eden eğitimler, güvenli bir ortamda gerçekleştiriliyor. Kitesurf eğitmeni Kadir Uladı, "Kilyos'ta güvenli bir şekilde sörf eğitimi alabilirsiniz. Türkiye'de sörf sporuna olan ilgi her geçen gün artıyor" şeklinde konuşuyor.

Kilyos sahilleri Miami’ye döndü

İstanbul'un sörf potansiyeli, yılın çoğu zamanında sporcuları cezbediyor. Alper Şengül'ün sahibi olduğu sörf okulu, lisanslı eğitmenler eşliğinde her seviyeden sporcu için kapılarını açıyor. Şengül, "Burada başlangıçtan ileri seviyeye kadar eğitim imkanı sunuyoruz. Rüzgar ve dalgalarımız, sörf yapmak için ideal koşullar sunuyor" diyor.

İstanbul'un serin sularında sörf yapmak isteyenler için Kilyos, eşsiz bir deneyim sunmaya devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler