Kızılcahamam ve Sincan'da yangın paniği

Kızılcahamam ve Sincan'da yangın paniği

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi Pazar Mahallesi'nde kuru otların tutuşması sonucu çıkan yangın, yerleşim yerine sıçrayarak 2 ev ve 1 kıraathaneyi kullanılmaz hale getirdi.

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi Pazar Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen yangın, mahalle sakinlerine korkulu anlar yaşattı. Mahallenin boş arazisinde kuru otların tutuşmasıyla başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyerek yerleşim yerine ulaştı.

Kızılcahamam ve Sincan'da yangın paniği

İki Ev ve Bir Kıraathane Küle Döndü

Yangın, Hacı Ahmet Uzunoğlu ve ailesine ait bitişik iki ev ile bir kıraathaneye sıçradı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Yangında ölü ve yaralı olmazken, iki ev ve bir kıraathane kullanılmaz hale geldi.

Kızılcahamam ve Sincan'da yangın paniği

Sincan’da Atıksu Arıtma Tesisinde Yangın ve Patlama

Aynı gün, Ankara'nın Sincan ilçesi Tatlar Mahallesi'nde bulunan Tatlar Atıksu Arıtma Tesisi'nde kuru otların tutuşması sonucu bir yangın daha çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, tesis içindeki trafo merkezine sıçradı ve patlamalar meydana geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, uzun uğraşlar sonucu yangını söndürmeyi başardı.

Polis İnceleme Başlattı

Her iki yangınla ilgili polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Kızılcahamam ve Sincan'da meydana gelen bu yangınlar, yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan yangın riskine karşı vatandaşları dikkatli olmaya davet etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler