Köfteci Yusuf'tan Cevap Geldi

Köfteci Yusuf'tan Cevap Geldi

Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz eti tespit edilmesine yönelik iddialar üzerine firma, detaylı bir açıklama yaparak bu iddiaları reddetti.

Hafta başında ortaya atılan ve kamuoyunda geniş yankı bulan Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz eti tespit edildiği iddiası, markanın gündemine oturdu. Dün, T24'te yayımlanan raporlar, bu iddiaları doğrular nitelikteydi. Ancak Köfteci Yusuf, sessizliğini bozarak bugün yaptığı uzun açıklamada bu iddiaları net bir şekilde yalanladı.

"Şahit Numune Alınmadı"

Köfteci Yusuf'un açıklamasında, olayla ilgili en dikkat çeken nokta, şahit numune alınmadığının vurgulanması oldu. Firma, savcılık için verilen aynı partiden alınan numunede ise herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığını ifade etti.

Etin İzlenebilirliği Sağlanamadı

Firmanın açıklamasında, olumsuzluğun normalden daha geç bildirilmesi nedeniyle ürünün karkas halinden şubeye gelene kadar izlenmesinin mümkün olmadığı belirtildi. Bu da sürecin şeffaf ve izlenebilir şekilde yürütülmesine engel oldu.

"Hayatın Olağan Akışına Aykırı"

Türkiye genelinde 280 şubesiyle 12 bin kişiye istihdam sağladıklarını belirten Köfteci Yusuf, böyle bir riskin alınmasının hayatın olağan akışına aykırı olduğunu savundu. Firma, müşterilerinin güvenini ve sağlığını her zaman ön planda tuttuklarını bir kez daha yineledi.

yusuf.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.