Konmeram Sanayi Sitesi Başvuruları Başladı

Konmeram Sanayi Sitesi Başvuruları Başladı

Meram Belediyesi öncülüğünde Çomaklı Mahallesi'nde kooperatif usulü ile yeni bir sanayi sitesi kuruluyor. 90 bin m² arsa üzerinde, 7 blokta 85 imalathane ve 7 adet ticari dükkan olacak şekilde inşa edilecek sanayi sitesi için üyelik başvuruları başladı.

Meram Belediyesi, kentsel dönüşüm ve kalkınma projelerinin yanı sıra, ilçenin ekonomik kalkınmasına da önemli bir katkı sağlayacak yeni bir sanayi sitesi kurma kararı aldı. Çomaklı Mahallesi'nde kooperatif usulü ile kurulacak Konmeram Sanayi Sitesi, 90 bin m² arsa üzerinde 7 blokta 85 imalathane ve 7 adet ticari dükkan barındıracak.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sanayinin her şehrin ekonomik kalkınması için önemli bir yapı taşı olduğuna dikkat çekerek, “Meram'ın sanayideki gerçek potansiyelini sanayicilerimiz, iş adamlarımız ve onlara omuz veren emekçi kardeşlerimizle birlikte ortaya çıkaracağız. Bu noktada yatırım yapmak isteyen herkesi, 4 Temmuz Perşembe günü başlayıp 12 Temmuz Cuma günü son bulacak bu fırsatı değerlendirmeye davet ediyorum.” dedi.

meram-belediyesi-konmeram-sanayi-sitesini-resmen-duyurdu.jpg

Konmeram Sanayi Sitesi'nde 32 adet 332 m² ve 47 adet 612 m² brüt alana sahip imalathaneler için üyelik başvuruları www.konmeram.com.tr internet sitesi üzerinden 12 Temmuz 2024 Cuma gününe kadar yapılabilecek.

baskan-mustafa-kavus-konmeram-sanayi-sitesini-anlatti.jpg

Konmeram Sanayi Sitesi Ön başvuru bedeli 50 bin TL olan imalathaneler için peşinat ve aidat tutarları ise şöyle:

  • 32 adet 332 m²'lik 1. Tip imalathaneler: Peşinat 1 milyon 600 bin TL, Aidat 100 bin TL
  • 47 adet 612 m²'lik 2. Tip imalathaneler: Peşinat 3 milyon TL, Aidat 200 bin TL

konmeram-sanayi-sitesi-fotografi.jpg

Konmeram Sanayi Sitesi, tır giriş-çıkış ve site içi ulaşımın rahatlıkla yapılabilmesi için 15 metre ve 20 metrelik bağlantı yolları olacak şekilde tasarlandı. Ön ve arka bahçelerin alan kullanımları imalathanelerin parsel içerisindeki konumuna göre değişkenlik gösteriyor.

konmeram-sanayi-sitesinde-2-farkli-secenek-bulunuyor.jpg

Meram'ın ekonomisine ve istihdamına önemli katkıda bulunacak Konmeram Sanayi Sitesi'ne yatırım yapmak isteyenler, 12 Temmuz'a kadar internet sitesi üzerinden başvuru yapabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler