Konya-Adana çevreyolunda dana paniği

Konya - Adana Çevre yolu üzerinde, trafikte seyreden bir dana hem sürücüleri hem de yayaları tedirgin etti. Kaçan dananın o anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Konya'da şehir trafiğinde ilginç bir olay yaşandı. Konya - Adana Çevre yolu üzerinde trafikte ilerleyen bir dana, sürücüleri ve yayaları şaşkına çevirdi. Yol kenarındaki bir evin bahçesinden kaçtığı tahmin edilen dananın yola çıkarak trafikte araçlarla birlikte koştuğu görüldü. Bu anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Yayaları Korkutan Dana

Araçların arasında koşan dana, yaya geçidinde bekleyen vatandaşları da korkuttu. O sırada yoldan geçmeye hazırlanan yayalar, danayı görünce paniğe kapıldı. Korku dolu anlar kameralara yansırken, dana kısa süre sonra gözden kayboldu. Yetkililer olayla ilgili bir açıklama yapmazken, dana sahibi de henüz bulunamadı.

Sürücüler Dikkatli Olmalı

Böylesi olayların kazalara neden olabileceğini belirten uzmanlar, sürücülerin ve yayaların bu tür durumlarda dikkatli olması gerektiğine vurgu yaptı. Ayrıca, hayvan sahiplerinin de evcil hayvanlarını daha güvenli alanlarda tutmalarının önemli olduğu belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.