Konya plakalı yolcu otobüsü otomobille çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

Konya plakalı yolcu otobüsü otomobille çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde bir yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, biri çocuk 4 kişi ise yaralandı.

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde, Dinar-Çay kara yolunun 37'inci kilometresinde meydana gelen kazada, O.A.'nın (50) kullandığı 42 KK 879 plakalı yolcu otobüsü ile D.K.'nın (35) kullandığı 34 FP 6818 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil sürücüsü D.K. olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada otomobilde bulunan F.K. (36), N.B.K. (3), D.H. (74) ve E.H. (34) yaralandı.

Yaralılara Müdahale

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan F.K. ve N.B.K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Jandarma İncelemesi Başlatıldı

Kaza sonrası Jandarma tarafından olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Kazanın sebebinin belirlenmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

Konya plakalı yolcu otobüsü otomobille çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.