Konya Şeker devler liginde 52. sırada

Konya Şeker devler liginde 52. sırada

İstanbul Sanayi Odası'nın 2023 yılı "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmasının sonuçları açıklandı. Konya Şeker, istikrarlı büyümesi ve sürdürülebilir yönetimiyle dikkat çekiyor.

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl düzenlediği "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmasının 2023 sonuçları açıklandı. Konya Şeker, 52. sıradaki başarısıyla göz doldurdu.

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Konya Şeker'in sürekli büyüyen iş hacmi ve köklü tecrübesiyle önemli bir başarı elde ettiğini belirtti. 45 tesisi ve yaklaşık 10 bin çalışanıyla Konya Şeker, Türkiye ekonomisine güçlü bir katkı sunuyor.

Başarılarının ardında yatanın çiftçiler ve çalışanlar olduğunu vurgulayan Erkoyuncu, "Bizler Konya Şeker olarak büyük bir aileyiz ve Türkiye ekonomisine katkı sunmaya kararlıyız" dedi.

Konya Şeker'in listeye altın harflerle adını yazdırdığı bu başarı, şirketin yenilikçi yaklaşımı ve yüksek kaliteli ürünleriyle de destekleniyor. Gelecek dönemde de büyüme hedeflerini sürdüreceklerini belirten şirket yetkilileri, sektördeki lider konumlarını pekiştirmeye devam edeceklerini ifade ettiler.

Konya Şeker devler liginde 52. sırada

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler