Konya Yürüyor Kayıtlar Başlıyor

Konya Yürüyor Kayıtlar Başlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve doğaseverlerin büyük ilgi gösterdiği “Konya’da Yürüyoruz” doğa yürüyüşü etkinliği için kayıtlar başladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, doğayla iç içe vakit geçirmek isteyenler için ikinci kez düzenlediği “Konya’da Yürüyoruz” başlıklı doğa yürüyüşüne katılım fırsatı sunuyor. Bu yıl 4 farklı rotada gerçekleşecek olan yürüyüşler, doğanın sunduğu huzuru ve sağlığı keşfetmek isteyenleri bekliyor.

konya-yuruyor-etkinligi-kayitlari-1.jpg

İlk yürüyüş, 15 Eylül’de Ereğli İvriz’de yapılacak. Ardından 22 Eylül’de Güneysınır Akkışla, 29 Eylül’de Doğanhisar ve 6 Ekim’de Beyşehir İslibucak mevkiinde doğa severler buluşacak.

konya-yuruyor-etkinligi-kayitlari-2.jpg

Etkinlik Kontenjanla Sınırlı: Hemen Kayıt Olun

Katılımcıların kontenjanla sınırlı olduğu etkinlik için kayıtlar 10 Eylül’de başladı. Yürüyüşlere katılmak ve bu unutulmaz doğa serüvenine dahil olmak isteyenler, kayıt ve detaylı bilgi için sporkonya.com.tr adresini ziyaret edebilir veya 444 55 42 numaralı telefonla iletişime geçebilir.

konya-yuruyor-etkinligi-kayitlari-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum