Konya'da 1 Mayıs İşçi Bayramı yürüyüşleri nedeniyle tramvay hattında düzenleme

Konya'da 1 Mayıs İşçi Bayramı yürüyüşleri nedeniyle tramvay hattında düzenleme

Konya Afet Koordinasyon Merkezi'nden yapılan duyuruya göre, Alaaddin bölgesinde gerçekleşen 1 Mayıs İşçi Bayramı yürüyüşleri sebebiyle tramvay hatlarında düzenleme yapılacak.

Konya Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda Alaaddin bölgesinde gerçekleşen yürüyüşler dolayısıyla tramvay seferlerinde değişiklik yapıldığını duyurdu.

Emniyet birimlerinden gelen bilgilere göre, Kampüs tramvay hattı Belediye Durağı'ndan, Adliye tramvay hattı ise Mevlana Durağı'ndan manevra yaparak seferlerine devam edecek.

Ayrıca, bisiklet tramvayı da Kampüs ile Sakarya Durakları arasında hizmet verecek. Bu düzenleme ile ulaşımın sağlanması ve vatandaşların güvenliğinin korunması amaçlanmaktadır.

Kamuoyuna yapılan bu duyuruyla şehir içi ulaşım planlamasını güncelleyen AKOM, vatandaşların gereksiz beklemelerini önlemeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler