Konya'da aile içi tartışmada kan aktı: Ağabey öldü, anne ağır yaralı

Konya'da aile içi tartışmada kan aktı: Ağabey öldü, anne ağır yaralı

Konya'nın Akşehir ilçesinde yaşanan aile içi tartışmada bir kişi ağabeyini öldürdü, annesini ise ağır yaraladı. Katil zanlısı, olay yerinden kaçarken Afyonkarahisar'da polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, sabah saatlerinde Akşehir'in Kileci Mahallesi Paşa Hafız Sokak'ta meydana geldi. 48 yaşındaki C.Ş., yaşanan tartışma sonrasında ağabeyi Kadir Şahbaz'ı (61) ve annesi Fadime Şahbaz'ı (84) tabancayla vurdu. Kadir Şahbaz olay yerinde hayatını kaybederken, anne Fadime Şahbaz ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından durumu kritik olan Fadime Şahbaz, Akşehir Devlet Hastanesi'nden Konya'ya sevk edildi.

Kaçış ve Yakalanma Süreci

Olayın ardından C.Ş., kızı M.Ş.'yi yanına alarak aracıyla Afyonkarahisar'a doğru kaçtı. Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün ihbarı üzerine harekete geçen Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, katil zanlısı ve kızının bulunduğu aracı Afyonkarahisar Ali Çetinkaya Mahallesi 1304. Sokak üzerinde durdurdu. Araçta yapılan aramada, C.Ş. ve 20 yaşındaki kızı M.Ş. ile birlikte olayda kullanıldığı düşünülen tabanca, 25 adet fişek ve bir bıçak ele geçirildi.

Soruşturma Devam Ediyor

C.Ş. ve kızı, ele geçirilen malzemelerle birlikte Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili geniş çaplı tahkikat devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.