Konya'da Almaya Giden Eli Boş Dönüyor

Konya'da Almaya Giden Eli Boş Dönüyor

Temmuz ayında ÖTV zammı ile sigara fiyatlarında 10-15 TL artış bekleniyor. Konya'da bazı satıcılarda sigara bulmakta zorluk çekiliyor.

Sigara Fiyatlarına Dev Zam Yolda!

Temmuz ayında ÖTV zammı sonrası birçok ürüne zam gelmesi beklenirken, sigara fiyatlarının da bu durumdan en çok etkilenen ürünler arasında olacağı öngörülüyor. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sigara zammı öncesinde sigara satışına kısıtlama getirildiğini açıkladı.

Sigara Fiyatları Ne Kadar Olacak?

3 Temmuz'da TÜİK tarafından açıklanacak olan enflasyon rakamları sonrasında ÖTV artış oranı da netleşecek. Sigara markalarının bu zammı fiyatlara yansıtmasıyla, Temmuz ayında en düşük sigara fiyatının 66 liraya çıkması bekleniyor. ÖTV zammı ile markaların sigara fiyatlarına 10 lira ile 15 lira arasında zam yapması öngörülüyor.

Bazı Satıcılarda Sigara Bulunmuyor!

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Firmalar sigara satışını kısıtladı, karton alma şansınız biraz düşük. Sigaraya iyi bir zam geliyor," ifadelerini kullandı. Bu durumdan dolayı bazı satıcılarda sigara bulmakta zorluk çekiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler