Konya’da Asırlık Çarşının Çatısı Yandı

Konya’da Asırlık Çarşının Çatısı Yandı

Karatay’daki tarihi Melike Hatun Çarşısı’nda bir iş yerinin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle çarşıya sıçramadan kontrol altına alındı. Yangın, maddi hasara yol açarken can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Melike Hatun Çarşısı’nda Yangın Çıktı

Konya’nın Karatay ilçesinde yer alan ve Kadınlar Pazarı olarak bilinen tarihi Melike Hatun Çarşısı’nda akşam saatlerinde yangın çıktı. Olay, saat 20.30 sıralarında Akçeşme Mahallesi Aziziye Caddesi üzerinde bulunan çarşıdaki bir iş yerinin bacasından dumanların yükselmesiyle fark edildi. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek ekipleri olay yerine çağırdı.

Konya’da Asırlık Çarşının Çatısı Yandı

İtfaiye Ekipleri Yangını Büyümeden Söndürdü

İhbarın ardından bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde bacada çıkan yangın çarşıya sıçramadan kontrol altına alındı ve tamamen söndürüldü. Yangın nedeniyle çarşı çatısında maddi hasar meydana gelirken, olayda herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı.

Konya’da Asırlık Çarşının Çatısı Yandı

Olayla ilgili tahkikat devam ederken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.