Konya'da Bir Hastanenin Kantini İhaleye Çıkıyor! Yıllık Ücreti Bedava Dedirtti

Konya'da Bir Hastanenin Kantini İhaleye Çıkıyor! Yıllık Ücreti Bedava Dedirtti

Konya'da bulunan Meram Devlet Hastanesi kantini, 2 yıllık süreyle kiraya verilmek üzere ihaleye çıkıyor. İhale detayları ve katılım şartları açıklandı.

Konya Meram Devlet Hastanesi'nin kantini, 2 yıl süreyle kiraya verilmek üzere açık teklif usulüyle ihaleye çıkıyor. İhale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesi gereğince yapılacak ve 8 Ekim 2024 tarihinde Konya İl Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek. Kantin alanı 67 m² büyüklüğünde olup, yıllık kira bedeli ise 450.000 TL olarak belirlendi.

İhale Dokümanı Satın Alınması Zorunlu

İhaleye katılmak isteyen isteklilerin, ihale dokümanını satın almaları gerekiyor. Doküman bedeli 1.000 TL olup, ödemeler Konya İl Sağlık Müdürlüğü’nün Halk Bankası Nalçacı Şubesi’ndeki IBAN numarasına yapılacak. İstekliler, dokümanı mesai saatleri içerisinde Konya İl Sağlık Müdürlüğü’nde bedelsiz olarak da inceleyebilecekler.

meram.jpg

İhaleye Katılım Şartları

İhaleye katılmak isteyenler için geçici teminat bedeli 135.000 TL olarak belirlendi. Ayrıca katılımcıların 2024 yılına ait ticaret veya meslek odası belgelerini, imza sirkülerini ve gerekli diğer evrakları ihale komisyonuna teslim etmeleri zorunlu.

İhale Tarihi ve Yeri

İhale, 8 Ekim 2024 Salı günü saat 10:00’da Konya İl Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek. İhale başvuruları posta yoluyla da yapılabilir, ancak başvuruların ihale saatinden önce ihale komisyon başkanlığına ulaşmış olması şarttır.

Meram Devlet Hastanesi kantinini kiralamak isteyenler, tüm şartları yerine getirip ihaleye katılabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.