Konya'da Bu Kurs Tamamen Ücretsiz

Konya'da Bu Kurs Tamamen Ücretsiz

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan öğrencilere Dijital Eğitim Platformu ile eğitim desteği sağlıyor. Platforma son başvuru tarihi 20 Eylül.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Konya Modeli Belediyecilik" anlayışıyla yürüttükleri projelerde en çok gençlere ve çocuklara verdikleri önemi vurguladı. Başkan Altay, YKS’ye hazırlanan öğrencilere yönelik eğitim desteği sağlayan Dijital Eğitim Platformu’nun kayıtlarının başladığını belirterek, öğrencilere sınav hazırlık süreçlerinde daha verimli çalışmalarına yardımcı olmayı hedeflediklerini ifade etti.

a1.jpg

Dijital Eğitim Platformu ile Ücretsiz Eğitim Fırsatı

Konya genelinde öğrenim gören 12. sınıf öğrencileri, açık lise öğrencileri ve son dönem mezunlarına hitap eden Dijital Eğitim Platformu, ücretsiz üyelik fırsatı sunuyor. Başkan Altay, "Gençlerimizin kaliteli eğitim almasını ve sınav hazırlıklarında başarılı olmalarını desteklemek için Dijital Eğitim Platformu'nu hayata geçirdik. Tüm gençlerimizi bu fırsattan yararlanmaya davet ediyorum. Sınava hazırlanan herkese başarılar diliyorum" dedi.

a2.jpg

Yapay Zeka Destekli Eğitim ile Sınava Hazırlık

Dijital Eğitim Platformu; seçmeli sorular, konu anlatımları, rehber ve koç desteği, yapay zeka ile geliştirilmiş analizler ve canlı ders desteği gibi birçok özelliği bünyesinde barındırıyor. Ayrıca anlık uygulama üzerinden hediye çekilişleri ile öğrencilerin motivasyonunu artırmayı hedefliyor.

Son Başvuru Tarihi 20 Eylül

Platforma kayıtlar, 20 Eylül’e kadar "https://dijitalegitim.konya.bel.tr" adresi üzerinden yapılabiliyor. Başvuran tüm öğrenciler platformun sunduğu eğitim imkanlarından ücretsiz olarak faydalanabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.