Konya'da çok ucuza ekmek satışı sürecek

Konya'da çok ucuza ekmek satışı sürecek

Beyşehir'e müjdeli haber! Beyşehir Belediyesi, ilçeye halk ekmek fabrikası inşa ediyor. Fabrikanın 3 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor. Halk ekmek, vatandaşlara 4,5 TL'den satışa sunulacak.

Konya Beyşehir'e Halk Ekmek Fabrikası Geliyor

Konya’nın Beyşehir ilçesinde halk ekmek üretimi için yeni bir fabrika inşa ediliyor. Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın duyurusunu yaptığı proje, halkın ekmek ihtiyacını daha uygun fiyatlarla karşılamayı amaçlıyor. İlk kazmanın vurulduğu halk ekmek fabrikasının 3 ay içinde tamamlanması ve hizmete girmesi planlanıyor.

Halk Ekmeği 4.5 TL'den Satışa Sunulacak

Yeni tesislerde üretilecek halk ekmek, Beyşehirli vatandaşlara 4.5 TL gibi cazip bir fiyattan sunulacak. İlçede şu an 200 gramlık ekmek 7 TL’den satılırken, aynı gramaja sahip halk ekmek, belediyenin yeni fabrikasında üretilerek daha uygun bir fiyatla satışa sunulacak. Başkan Bayındır, “Amacımız hemşerilerimize kaliteli ve uygun fiyatlı ekmek sunmak. Dağıtım ağımızı genişleterek Beyşehir’in tüm mahallelerine hizmet vermeyi planlıyoruz” dedi.

3 Ay İçerisinde Hizmete Girecek

Projenin hızla tamamlanması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Bayındır, fabrikayı 3 ay içinde tamamlayıp faaliyete geçirmeyi ve böylece vatandaşların uygun fiyatlı ekmeğe daha kolay erişmesini sağlamayı hedeflediklerini ifade etti. Halk ekmek fabrikası tamamlandığında, Beyşehir’in tüm mahallelerine yaygın bir dağıtım ağıyla hizmet verilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler