Konya'da çöp ev operasyonu

Konya'da çöp ev operasyonu

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir apartmanda gerçekleştirilen "çöp ev" operasyonunda, belediye ekipleri binanın bahçesinden 5 kamyon ve 3 traktör römorku dolusu çöp ve atık malzeme çıkardı.

Beyşehir Belediyesi ekipleri, Beytepe Mahallesi Şehit Hakan Gökçe Caddesi'nde bulunan 4 katlı bir apartmandan çevreye yayılan rahatsız edici kötü koku ihbarı üzerine harekete geçti. Polis ve zabıta ekiplerinin önlem aldığı adreste, belediye görevlilerini içeri almayan daire sahibi K.Ö., evinin önünde tepki gösterdi ve polis merkezine giderek evine baskın yapıldığını şikayet etti.

Konya'da çöp ev operasyonu

Daha Önce de Temizlik Yapılmıştı

Belediye ekiplerinin daha önce de temizlik çalışması yaptığı "çöp ev" iddiasıyla gündeme gelen adreste, bu kez daireye girilemedi. Ancak binanın bahçesinde temizlik çalışması başlatıldı. Bahçede biriktirilen malzemeler ve çöpler, belediye ekipleri tarafından dışarı çıkarılıp toplandı ve gelen kepçe ile kamyonlara yüklendi.

Konya'da çöp ev operasyonu

5 Kamyon ve 3 Traktör Römorku Dolusu Çöp Taşındı

Gerçekleştirilen temizlik çalışması sonrası evin bahçesinden 5 kamyon ve 3 traktör römorku dolusu çöp ve atık malzemenin, evsel atık merkezine nakledildiği bildirildi. Belediye yetkilileri, çevre sağlığı ve halkın huzuru için bu tür ihbarlara hızlıca müdahale etmeye devam edeceklerini belirtti.

Konya'da çöp ev operasyonu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler