Konya'da da beklenen yağışlı hava yurda giriş yaptı

Konya'da da beklenen yağışlı hava yurda giriş yaptı

Meteorolojinin uyarılarının ardından beklenen yağışlı hava etkisini göstermeye başladı. İstanbul'da gece saatlerinde başlayan sağanak yağış Anadolu Yakası'nda da etkisini gösterdi. Yağış Konya'da da bekleniyor.

Pazar gecesi Trakya’dan yurda giriş yapan kuvvetli yağış, pazartesinin ilk saatlerinde İstanbul’da etkisini gösterdi. Gece saatlerinde başlayan sağanak yağış Anadolu Yakası'nda da etkili oldu. Üsküdar sahilinde yollar kısa sürede su birikintileri ile dolarken bazı vatandaşlar koşarak ve otobüs duraklarına girerek yağıştan kendini korumaya çalıştı.

Yağışlar, aynı gün öğle saatlerinde Batı Karadeniz, İç Anadolu ve Antalya’da, salı sabahı ise Doğu Karadeniz’e kadar geniş bir bölgede etkili olacak.

Pazar akşamından salı akşamına kadar risk altında olan iller şu şekilde sıralandı:

Edirne, Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Düzce, Ankara, Konya, Antalya, Kastamonu, Samsun, Çorum. Salı günü ise İstanbul’un Anadolu Yakası, Sakarya, Zonguldak ve Rize’de etkili olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.