Konya'da Direğe Çarpan Otomobilin Sürücüsü Yaralandı

Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen kazada, bir otomobil direğe çarptı. Kazada sürücü yaralandı ve olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Konya'nın Kulu ilçesinde, Ahmet Baran Caddesi Kozanlı Yolu üzerinde bir trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, S.Ç. (76) yönetimindeki 07 APP 459 plakalı otomobil, Kulu'dan Kozanlı yönüne doğru seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan sürücü S.Ç. yaralandı.

Sağlık ve Polis Ekipleri Olay Yerinde

Kaza ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Kulu Bölge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Kazanın yaşandığı an, olay yerindeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, otomobilin hızla gelip direğe çarptığı anlar net bir şekilde görülüyor.

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Konya'da Direğe Çarpan Otomobilin Sürücüsü Yaralandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.