Konya’da Kargo Aracıyla Çarpışan Otomobil Takla Attı: İki Kişi Yaralandı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde meydana gelen kazada, PTT kargo aracıyla çarpışan otomobil refüje takla attı. Araçta sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı, iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde, 10:00 sularında Selçuklu Barış Caddesi ile Eminönü Caddesi kavşağında yaşanan trafik kazasında, PTT kargo aracıyla çarpışan 42 VV 389 plakalı otomobil refüje takla attı.

a1-002.jpg

Çarpışma sonrası otomobilin kontrolünü kaybeden sürücü, aracın içinde sıkıştı. Kaza yerine sevk edilen polis, sağlık ve itfaiye ekipleri, yaralı sürücüyü araçtan çıkardı.

a2-002.jpg

Yaralıların Durumu ve Hastane Süreci

Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, hafif şekilde yaralanan iki kişiye ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazadan sonra yolda ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı.

a3-001.jpg

Kaza Nedeni ve Trafik Durumu

Kazanın nedeni henüz belirlenemedi ancak, PTT kargo aracının çarpışması sonucunda otomobilin kontrolünü kaybettiği ve refüje takla attığı bildirildi. Trafik ekipleri, kazanın ardından yolda oluşan yoğunluğu azaltmak için yoğun çaba sarf etti.

a4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.