Konya'da Motosiklet Hırsızlığı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Konya'da Motosiklet Hırsızlığı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Karatay ilçesinde park halindeki motosiklet çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Konya'nın Karatay ilçesinde, park halindeki bir motosikletin çalınma anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, geçtiğimiz perşembe günü saat 03.05 sıralarında meydana geldi. Motosikletin sahibi Esat Yalçınkaya, sabah işe giderken eşinin motosikletin çalındığını fark etmesi üzerine durumu polise bildirdi.

Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Karaciğan Mahallesi Kordon Sokak'taki bir apartmanın önünde gerçekleşen hırsızlık, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde şüphelinin, motosikletin kilitlerini kırıp itekleyerek bahçeden çıkarması, ardından motosikleti çalıştırmaya çalışması ve sonrasında motosikletle uzaklaşması yer alıyor.

Konya'da Motosiklet Hırsızlığı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Motosiklet Sahibi Hüzünlü

Çalınan motosikletin sahibi Esat Yalçınkaya, yaşanan olayı şu sözlerle anlattı: "Kendi biriktirdiğimiz paramız ile aldığımız motorumuz çalındı. Biz en son akşam 10 sıralarında gördük motoru. Tam yerinde duruyordu. Direksiyon kilidi de takmıştım. Eşim sabah 11 gibi haber etti, motor yok diye. Ondan sonrasında polise haber verdik. Polisler geldi, kameralara baktı. Gece 03.05'de bir şahıs tarafından çalındı. Şapkalı, spor ayakkabılı, kareli gömlekli, ince, zayıf bir şahıstı. Kendi eliyle koymuş gibi buradan alıyor. Sola dönüyor, çeşmenin önünde bekliyor. 5 dakika içerisinde düz kontak yapıyor. Çalıştırdıktan sonra da sol tarafa doğru ters yönden gidiyor. Hüzünlüyüz. Bu devirde kolay para kazanılmıyor."

Konya'da Motosiklet Hırsızlığı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Polis ekipleri, motosikleti çalan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan ekipler, olayın failini tespit etmeye çalışıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler