Konya'da Öğretmenlerden Örnek Çalışma: Sıralar ve Masalar Yenilendi

Konya'da Öğretmenlerden Örnek Çalışma: Sıralar ve Masalar Yenilendi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, öğretmenler yaz tatilinde okul sıralarını ve masalarını yenileyerek yeni eğitim dönemine hazır hale getirdi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bulunan TOKİ Ortaokulu'nda görev yapan öğretmenler ve idareciler, yaz tatilini boş geçirmeyerek okul sıralarını ve masalarını yenilemek için seferber oldu. Avşar Mahallesi'nde yer alan okulda, eğitimciler ellerine aldıkları zımpara ile eskiyen sıraları ve masaları yenileme çalışmalarına başladı.

Sınıflar Yeni Eğitim Yılına Hazırlandı

Öğretmenler, okulda görevli hizmetlilerin de desteğiyle, eskimiş tüm sıra ve masaları elden geçirerek yeni hale dönüştürdü. Bu titiz çalışma ile sınıflar yeni ders yılına hazır hale getirildi. Çalışmanın amacı, öğrencilerin daha kaliteli ve temiz bir atmosferde eğitim almasını sağlamak olarak belirtildi.

Konya'da Öğretmenlerden Örnek Çalışma: Sıralar ve Masalar Yenilendi

Okul Müdüründen Teşekkür

Okul bahçesinde gerçekleştirilen zımpara ve vernikleme çalışmaları sonucunda, tüm sıralar ve masalar yenilendi. Okul Müdürü Ömer Candan, bu özverili çalışma ile ilgili olarak, "Kurumdaki tüm öğrenci masalarının zımparalandıktan sonra verniklenerek yeni hale getirildiğini" ifade etti ve emeği geçen tüm öğretmenlere ve hizmetlilere teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.