Konya’da operasyon: Dışarıdan ayçiçeği, içeriden kenevir

Konya’da operasyon: Dışarıdan ayçiçeği, içeriden kenevir

Konya’nın Karapınar ilçesinde gerçekleştirilen jandarma operasyonunda, ayçiçeği tarlasından bin 40 kök Hint keneviri ve bir tabanca ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı.

Konya İl Jandarma Komutanlığı ve Karapınar İlçe Jandarma ekipleri, Akçayazı Mahallesi'nde B.İ.'ye ait ayçiçeği ekili tarlasında yasa dışı kenevir ekimi yapıldığını tespit etti. Yapılan kapsamlı istihbarat çalışmaları sonucunda, tarlada ve evde arama gerçekleştirildi.

Bin 40 Kök Kenevir ve Tabanca Ele Geçirildi

Operasyon sırasında, B.İ.'nin tarlasından bin 40 kök Hint keneviri bitkisi ve bir tabanca bulundu. Elde edilen bulgularla birlikte, tarla sahibi B.İ. gözaltına alındı. Ele geçirilen kenevir bitkileri ve tabanca, jandarma tarafından muhafaza altına alındı.

Tahkikat Devam Ediyor

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor. Jandarma ekipleri, konuyla ilgili daha fazla bilgi ve detayları kamuoyuyla paylaşmaya devam edecek.

Konya’da operasyon: Dışarıdan ayçiçeği, içeriden kenevir

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.