Konya'da Sıcaktan Bunalan Vatandaşlar Geceyi Kültür Park'ta Geçirdi

Konya'da Sıcaktan Bunalan Vatandaşlar Geceyi Kültür Park'ta Geçirdi

Konya'da yılın en sıcak günleri yaşanırken, hava sıcaklığı 35 dereceyi gördü. Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar, şehir merkezinin en büyük yeşil alanı Kültür Park'a akın ederek geceyi parkta geçirdi.

Konya adeta bir fırın gibi! Hava sıcaklığının 35 dereceyi gördüğü şehirde bunalan vatandaşlar serinlemek için parklara akın etti. Kültür Park'ta geceyi geçirenler bile oldu.

Konya'yı Kavuran Sıcak Hava Vatandaşları Parklara Taşıdı

Yılın en sıcak günlerini yaşayan Konya'da hava sıcaklığı 35 dereceyi buldu. Şehir merkezinde rüzgar yeterince hissedilmeyince bunalan vatandaşlar serinlemek için Kültür Park'a akın etti. Güneş battıktan sonra bile hava sıcaklığının düşmemesi ve nem oranının artması vatandaşları adeta haşladı.

a1.jpg

Serinlik Arayanlar Kültür Park'ta Geceyi Geçirdi

Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar serin bir yer arayışında parklara ve yeşil alanlara yöneldi. Sokak hayvanlarına aldırış etmeyen bazı vatandaşlar ise güzel bir uyku çekebilmek için Kültür Park'ta geceyi geçirmeye karar verdi.

a2.jpg

Kültür Park Gece Boyu Doldu

Kültür Park'ta gece geç saatlere kadar kalan vatandaşlar, serin havanın tadını çıkararak dinlendi. Bazı vatandaşlar ise piknik yaparak keyifli vakit geçirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.