Konya'da Sokak Köpekleri Sorununa Dikkat Çekmek İçin Yürüyüş Düzenlenecek

Konya'da Sokak Köpekleri Sorununa Dikkat Çekmek İçin Yürüyüş Düzenlenecek

Konya'da 28 Haziran Cuma günü başıboş sokak köpekleri sorununa dikkat çekmek ve çözüm arayışına destek olmak amacıyla yürüyüş düzenlenecek. Mazlumder tarafından organize edilen yürüyüş, Mevlana Meydanı'ndan Kültür Park'a kadar sürecek.

Konya'da başıboş sokak köpekleri sorunu için çözüm arayışına destek olmak amacıyla bir yürüyüş düzenlenecek. Mazlumder'in yaptığı açıklamaya göre, yürüyüş 28 Haziran Cuma günü saat 19.00'da Mevlana Meydanı'ndan başlayarak Kültür Park'a kadar devam edecek.

Güvenli Kentler İçin Yürüyoruz

Mazlumder'in yaptığı paylaşımda, yürüyüşün amacı hakkında detaylı bilgiler verildi. Paylaşımda, "Yürüyoruz! Herkesi bekliyoruz. Güvenli kentler, güvenli sokaklar için; köpek terörüne, kuduza, şehir merkezlerinde hayvan tehdidine, yitip giden canlara dur demek için yürüyoruz. Bir gün değil her gün, rahatça ve güvende yürüyebilmek için 28.06.2024 Cuma günü 19.00'da Mevlana Meydanı'ndan Kültür Park'a yürüyoruz." ifadelerine yer verildi.

Toplumsal Bilinçlenme ve Destek Çağrısı

Mazlumder, yürüyüşün amacının sadece başıboş sokak köpekleri sorununa dikkat çekmek olmadığını, aynı zamanda toplumsal bilinçlenmeyi artırmayı hedeflediğini belirtti. Vatandaşların desteği ile güvenli ve huzurlu bir kent yaşamı için adımlar atılabileceği vurgulandı.

basibos.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler