Konya'da Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğrayan Kadın Büyük Şok Yaşadı

Konya'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 53 yaşındaki Birgül Serin, yaşadığı dehşeti anlatırken, bu tür olayların önlenmesi için yetkililerden yardım istedi.

Konya'nın Meram ilçesinde, millet bahçesinin yanından yürüyen 53 yaşındaki Birgül Serin, 5 sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Gündeliğe giderek geçimini sağlayan Serin, akşam saatlerinde yağmur yağarken bu korkunç olayla karşılaştı.

Saldırının Detayları ve Sonuçları

Saldırı sırasında kalça kısmından ısırılan Birgül Serin, hemen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavisinin ardından taburcu edilen Serin, iki gündür oturup kalkmakta zorluk çektiğini ve iğne olduğunu belirtti. Temizlik işlerine de gidemeyeceğini söyleyen Serin, devlet yetkililerinden sokak köpeklerinin toplatılmasını ve bu tür olaylara çare bulunmasını talep etti.

Yetkililerden Yardım Talebi ve Kamu Güvenliği Endişesi

Birgül Serin, yaşadığı şok edici olayın ardından, "Devletimizden sokak köpeklerinin toplatılmasını ve buna bir çare bulunmasını istiyorum. Çocuklar parka gidemiyorlar. İşe giderken ve gelirken korku içindeyiz. Benim canım yandı, başka insanların canı yanmasın" dedi.

don.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.