Konya'da suya zam! İşte yeni fiyatlar

Konya'da suya zam! İşte yeni fiyatlar

Konya’da 1 Temmuz 2024 itibarıyla su fiyatlarında güncellemeye gidildi. Konya merkez ve ilçelerdeki yeni su fiyatları belirlendi. İşte detaylar.

Konya’da su fiyatları 1 Temmuz 2024 itibarıyla güncellendi. Konya merkez ve ilçelerdeki yeni su tarifeleri açıklandı. KDV ve Çevre Tüketim Vergisi hariç olmak üzere, Konya merkezde mesken aboneleri suyun metreküpü için 26 lira ödeyecek. 16 metreküp ve üzerindeki kullanımlarda ise birim fiyat 36 lira 89 kuruş olarak belirlendi.

İlçelerdeki su fiyatları ise şu şekilde güncellendi:

  • Ahırlı, Altınekin, Akören, Çeltik, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Emirgazi, Güneysınır, Hadim, Halkapınar, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Sarayönü, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük, Yunak: 15 lira 48 kuruş, 16 metreküp ve üzeri 23 lira 88 kuruş.

  • Akşehir, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çumra, Ereğli, Karapınar, Kulu, Seydişehir: 18 lira 95 kuruş, 16 metreküp ve üzeri 29 lira 81 kuruş.

su-zam.jpg

İş Yerleri İçin Su Fiyatları Da Artış Gösterdi

KOSKİ’nin 2024 su fiyat tarifesine göre, Konya merkezdeki iş yerlerinde suyun metreküpü KDV ve Çevre Tüketim Vergisi hariç 52 lira 35 kuruşa yükseldi.

İlçelerdeki iş yerleri için su fiyatları ise şu şekilde güncellendi:

  • Ahırlı, Altınekin, Akören, Çeltik, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Emirgazi, Güneysınır, Hadim, Halkapınar, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Sarayönü, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük, Yunak: 20 lira 72 kuruş.

  • Akşehir, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çumra, Ereğli, Karapınar, Kulu, Seydişehir: 28 lira 91 kuruş.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler