Konya'da Toplu Ulaşımı Kaç Kişinin Kullandığı Başkan'ın Sözüyle Ortaya Çıktı

Konya'da Toplu Ulaşımı Kaç Kişinin Kullandığı Başkan'ın Sözüyle Ortaya Çıktı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, tramvayda vatandaşlarla bir araya gelerek toplu ulaşım hakkındaki görüşlerini dinledi. Başkan Altay, Konya’nın akıllı ulaşım sistemleriyle Türkiye’ye örnek olduğunu vurguladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehir merkezi ile Selçuk Üniversitesi arasında çalışan tramvayda seyahat eden vatandaşlarla bir araya geldi. Toplu ulaşım hakkında vatandaşların öneri ve şikayetlerini dinleyen Altay, belediyenin ulaşım konusundaki çalışmalarını vatandaşlarla paylaştı.

a1-001.jpg

"Konya, Akıllı Ulaşım Sistemleriyle Türkiye’ye Örnek"

Başkan Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin akıllı ulaşım sistemleriyle Türkiye’nin örnek şehirlerinden biri olduğunu ifade ederek, toplu ulaşımda yenilikçi adımlar attıklarını belirtti. Altay, "Yeni otobüsler, akıllı ulaşım sistemi, ekonomik fiyatlar ve optimum hat güzergahları ile ulaşımda Türkiye’ye örnek oluyoruz" dedi. Ayrıca, günde ortalama 495 bin yolcunun taşındığını ve biniş ücretlerinin sübvanse edilerek aile ekonomisine katkı sağlandığını ekledi.

a2-001.jpg

Konya Modeli Toplu Ulaşım Bir Başarı Öyküsü

Altay, Konya’da hayata geçirilen toplu ulaşım projelerinin "Konya Modeli Toplu Ulaşım" olarak adlandırıldığını ve bunun bir başarı öyküsü olduğunu dile getirdi. "Bu başarıyı en üst seviyeye çıkararak Konya’mızı Türkiye’nin ve dünyanın toplu ulaşımı en gelişmiş şehirlerinden biri yapmakta kararlıyız" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.