Konya'da Trafik Kabusu: Türmak Kavşağında Bir Kaza Daha!

Konya'da Trafik Kabusu: Türmak Kavşağında Bir Kaza Daha!

Konya'nın Selçuklu ilçesinde, Türmak köprülü kavşağında bir trafik kazası daha yaşandı. Haftasonunun ilk günü yolları dolduran sürücüler birçok kazaya neden olurken, İstanbul Yolu'ndaki yoğun trafik akşam saatlerine kadar sürdü.

Konya'da hafta sonu trafiği, sürücülerin dikkatsizliği nedeniyle kazalarla dolu geçti. Özellikle Yeni İstanbul Caddesi üzerinde Türmak Köprülü Kavşağı kazaların odak noktası haline geldi. Saat 12:30 sularında çarşı istikametinde yaşanan ilk kaza, otogar köprülü kavşağında araç kuyruğunun bir kilometreye ulaşmasına sebep oldu.

kaza.jpg

Türmak Kavşağında Bir Kaza Daha

Gelen son dakika bilgisine göre, aynı istikamette ilerleyen araçlar bu kez akşam saatlerinde Türmak Köprülü Kavşağında kaza yaptı. Yollardaki trafik yoğunluğu gece boyu devam ederken, kazalar sürücülerin canını sıkmaya devam ediyor. Hafta sonunun ilk günü, kazalarla adeta zehir oldu. Yetkililer, sürücüleri daha dikkatli olmaya çağırıyor.

Detaylar Bekleniyor

Türmak Köprülü Kavşağındaki kazaya dair detaylar geldikçe güncellenecek. Trafik ekipleri kaza bölgesinde incelemelerini sürdürürken, araç trafiğinin normale dönmesi için çalışmalar devam ediyor. Kazalarla ilgili daha fazla bilgi aktarıldıkça haberimiz güncellenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum