Konya’da Tramvay Kazası: Seferler Durduruldu

Konya’da Tramvay Kazası: Seferler Durduruldu

Konya Afet Koordinasyon Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, 4201-02 nolu tramvay hattı bir kazaya karıştı. Seferler geçici olarak durdurulurken, çalışmaların devam ettiği ve hattın ne zaman açılacağı konusunda bilgilendirme yapılacağı belirtildi.

Konya’da 4201-02 nolu tramvay hattında yaşanan bir kaza sonrası, seferlerin geçici olarak durdurulduğu bildirildi. Konya Afet Koordinasyon Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, kazanın ardından tramvay hattında güvenlik çalışmalarının başlatıldığı belirtildi.

Çalışmalar Devam Ediyor

Kazanın ardından hattın yeniden faaliyete geçmesi için çalışmalar hızla devam ediyor. Yetkililer, en kısa sürede seferlerin normale döneceğini belirterek, güncel bilgilendirmelerin yapılacağını açıkladı.

Güncel Bilgilendirme Bekleniyor

Konya Afet Koordinasyon Merkezi, hattın ne zaman yeniden hizmete gireceğiyle ilgili açıklamaların yapılacağını duyurdu. Güncel bilgiler kamuoyuyla paylaşılana kadar seferlerin beklemeye alındığı hatırlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.