Konya'da Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası Başladı

Konya'da Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası Başladı

Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası, Konya'da 8 Bin Sporcunun Katılımıyla Devam Ediyor

Konya'da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası, Türkiye'nin dört bir yanından gelen yaklaşık 8 bin sporcu ile devam ediyor. 9 Temmuz'a kadar sürecek olan turnuvanın ardından, dereceye giren sporcular Ağustos ayında Macaristan'da yapılacak Avrupa Gençler Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Konya'da Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası Başladı

Salim Kayıcı: "Turnuvamıza Büyük Katılım Var"

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, turnuvanın büyük önem taşıdığını belirtti. Kayıcı, “Ağustos ayının sonunda Eylül ayının ilk haftasında Macaristan'da Avrupa Gençler Turnuvası yapılacak. Burada A Milli takımlar belirlenecek. Turnuvamız büyük bir katılım ile gerçekleşiyor. Yaklaşık 8 bin sporcumuz var ve biz bununla gurur duyuyoruz. 8 ringde çekişmeli müsabakalar devam etmekte. 9 Temmuz’a kadar buradayız. Çok güzel müsabakalar geçiyor. İnşallah kazasız belasız bir şekilde tamamlanmasını temenni ediyoruz” dedi.

Konya'da Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası Başladı

Kayıcı, 2024 yılının Kick Boks sporu için başarılı bir yıl olduğunu vurguladı ve “Hedefimiz bu yılın sonunda dünya ve Avrupa şampiyonlarında başarılı olmak. Türk Kick Boksu, Türkiye’de ve dünyada kendisini göstermiştir. Aktif lisanslı sporcu açısından dünyada 4'üncüyüz ve uluslararası arenada da aldığımız madalyalarla 1. federasyonuz” şeklinde konuştu.

Konya'da Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası Başladı

Birdal Öztürk: "Konya’da Büyük Bir Organizasyon Gerçekleştiriyoruz"

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, turnuvanın Konya'da yapılmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Öztürk, “Konya’da çok büyük bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 8 bine yakın sporcu burada yarışıyor. Konya, spor tesisleri ve konaklama imkanları açısından oldukça uygun. Organizasyon sonucunda milli takıma seçilen sporcularımızın uluslararası yarışmalarda ülkemizi temsil etmesi bizi gururlandırıyor. Kick Boks Federasyonumuzun ulusal ve uluslararası düzeydeki başarıları da göğsümüzü kabartıyor. Sporcularımıza, hakemlerimize ve kulüplerimize başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler