Konya'da üçüncüsü düzenlenecek Uluslararası Yarı Maraton için kayıtlar başladı

Konya'da üçüncüsü düzenlenecek Uluslararası Yarı Maraton için kayıtlar başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Spor Konya Projesi kapsamında düzenlenecek olan Uluslararası Konya Yarı Maratonu için kayıtlar başladı. 26 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleşecek maraton, sporun ve hareketin önemini vurguluyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin spor yatırımları ve uluslararası organizasyonlarıyla adından söz ettiren Spor Konya Projesi kapsamında düzenlenecek olan Uluslararası Konya Yarı Maratonu için heyecan dorukta. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek maraton, 26 Mayıs 2024 tarihinde koşucuları ağırlayacak.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, her yıl artan ilgiyle Uluslararası Konya Yarı Maratonu'nun Konya'yı bir spor şehri olarak tanıtmada önemli bir rol üstlendiğini vurguladı. Başkan Altay, maratonun sadece bir spor etkinliği olmanın ötesinde, Konya'nın ulusal ve uluslararası alanda tanıtımına da büyük katkı sağladığını belirtti.

uluslararasi-konya-yari-maratonu.jpg

Geçtiğimiz yıl 25 ülkeden katılımın olduğu Uluslararası Konya Yarı Maratonu'na bu yıl da büyük bir katılımın beklendiği belirtiliyor. 21 kilometrelik Yarı Maraton, 10 Kilometre Koşusu ve Halk Koşusu olmak üzere üç farklı kategoride gerçekleşecek olan maratona kayıt yaptırmak isteyenler, "konyayarimaraton.com" adresinden kayıt formuna ulaşabilecekler.

Ayrıca, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Selçuklu Otizmli Bireyler Vakfı (SOBE) ile iş birliği içinde gerçekleştirdiği "Hareketin Merkezinde Ol" ve "Koşmak için Engel Yok" sloganlarıyla desteklenen Uluslararası Konya Yarı Maratonu, aktif bir yaşam tarzının ve sporun önemine dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.