Konya'da yeni atamalar

Konya'da yeni atamalar

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına Murat Kurum, Sağlık Bakanlığına ise Kemal Memişoğlu atandı. Konya'da ise çeşitli vali yardımcılığı ve kaymakamlık görevlerine yeni atamalar yapıldı.

Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle birlikte, iki önemli bakanlıkta görev değişiklikleri yapıldı. Görevden af talebi kabul edilen Mehmet Özhaseki'nin yerine, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına Murat Kurum atandı. Sağlık Bakanlığı görevinden af talebi kabul edilen Fahrettin Koca'nın yerine ise Kemal Memişoğlu getirildi.

Konya'daki Yeni Atamalar

Kararnamede, Türkiye'nin çeşitli illerindeki vali yardımcılığı ve kaymakamlık görevlerine yeni atamaların yapıldığı belirtildi. Bu kapsamda Konya'da yapılan atamalar şu şekilde:

  • Doğanhisar Kaymakamlığı: Doğruyol Kaymakamı Ayşe Malatya bu göreve atandı.
  • Hüyük Kaymakamlığı: Nur Yalçınkaya, Gümüşhane Kürtün Kaymakamlığı görevine atandı.
  • Konya Vali Yardımcılığı: Faruk Bekarlar, Kütahya Vali Yardımcılığına atandı.
  • Sarayönü Kaymakamlığı: Sarayönü Kaymakamı Lütfullah Göktaş, Van Vali Yardımcılığına atandı.
  • Trabzon Maçka Kaymakamlığı: Abdullah Huzeyfe Çakmak, Sarayönü Kaymakamlığına atandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler